Καλώς ήρθες στο Magicme!

Αν τα motivational talks κενού περιεχομένου σε κάνουν να πλήττεις, «έξυπνα» tricks για εμπόδια της ζωής σου φέρνουν γέλια και οι «ψαγμένες αλήθειες» σου προκαλούν χασμουρητό, είσαι στο σωστό μέρος.

Η ομάδα του Magicme δε συναντιέται με τις ώρες σε γραφεία για να κάνει «brainstorming», ούτε δηλώνει «guru» της Πένας και της Αυτοβελτίωσης. Αποτελείται από πνεύματα δυναμικά, ευαίσθητα κι αφηρημένα, τα οποία πρώτα ζουν και μετά γράφουν γιατί πολύ απλά αυτό είναι το πάθος, η ανάγκη, η αγάπη τους.

Σε αυτόν τον μαγικό τόπο που κλίκαρες μόλις θα ανακαλύψεις πράγματα και θάματα για τη δική σου ενδυνάμωση, την ψυχολογία, τις σχέσεις και το πώς μπορείς να γίνεις καλύτερ@ μέσα κι έξω σου σε μια κατεύθυνση Ολόψυχης Ζωής, όπως σου αξίζει.

Θα διαβάσεις ιστορίες ανθρώπων «γνωστών» και «άσημων» που έχουν κάτι να πουν και με τη στάση ζωής τους εμπνέουν σε ένα πιο αληθινό Όλον που… όλ@ μαζί φέρουμε. Ή τουλάχιστον, προσπαθούμε. Επίσης, θα… γράψεις τη δική σου ιστορία!

Μέσα από τις λέξεις σου, τον κόσμο σου, τη δική σου ταυτότητα, σε θέλουμε κοντά μας.

Στο Magicme πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο κάθε ένας και η κάθε μια από εμάς ως μονάδα είμαστε το κινητό παράδειγμα του κόσμου που θέλουμε να φέρουμε και να ζήσουμε και έτσι λειτουργούμε. Επίσης, πιστεύουμε ότι για να βρίσκεσαι εδώ σε έφερε κάτι… μαγικό!

Μη ξεχνάς… Μαγεία είναι η Τέχνη του να Ονειρεύεσαι, να Τολμάς και να Πραγματοποιείς το Όραμά σου. Για σένα. Για τον κόσμο!

Own Your Magic,

Mari, The Founder

Connect with Mari