Δε θέλεις να πας σε reality για να «αναγνωριστεί» η δουλειά και τα ταλέντα σου.

Έχεις βαρεθεί να βλέπεις στην οθόνη σου τα ίδια και τα ίδια και σε καμία περίπτωση δε θες να μπεις σε μια λογική «Θα γίνω instagrammer – youtuber – tiktoker για να προωθήσω το έργο μου» που ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με όλα αυτά και στην τελική απλά δε σου αρέσει. Και it’s ok. Δεν είμαστε όλοι για όλα!

Ξέρεις κάτι; Σε νιώθουμε. Και ακριβώς επειδή και σε εμάς πολλά απ’ όσα παίζουν εκεί έξω και αφορούν σε αξιοκρατία και διαφάνεια δεν αρέσουν, αποφασίσαμε να δώσουμε βήμα και χώρο σε δημιουργικούς και φιλόδοξους ανθρώπους σαν κι εσένα για να προβάλλουν το έργο τους!

Για να είσαι εδώ λοιπόν, τα παρακάτω ίσως σε αφορούν:

 

  1. #WriteYourStory

Αλίμονο αν δε στηρίζαμε νέους συγγραφείς…! Θα είναι χαρά μας να προωθήσουμε το συγγραφικό σου έργο μέσα από μια κριτική, μια παρουσίαση, ή γιατί όχι, μια συνέντευξη! Αν μόλις εξέδωσες το βιβλίο σου, ή ολοκλήρωσες το προσωπικό σου e-book και θέλεις να κάνεις share τη Μαγεία του, στείλε μας mail στο info@magicme.gr, με θέμα «BOOK». Από την ώρα αποστολής θα σου απαντήσουμε max εντός 10 ημερών.

 

  1. #SmallFemBusiness

Αν επιτέλους έβαλες μπροστά την προσωπική σου επιχείρηση είτε σε digital μορφή, είτε σε φυσική, αν σε όλο αυτό περιβάλλεσαι από εξίσου σπουδαίες γυναίκες, ή παίζεις σόλο, αν πιστεύεις πραγματικά στο Όραμα της επιχείρησής σου και στον θετικό αντίκτυπο που έχει στον κόσμο, share its Magic γιατί απλά τίποτα δε σε σταματά. Στείλε μας mail στο info@magicme.gr, με θέμα «BUSINESS» και μια μικρή περιγραφή της επιχείρησής σου. Από την ώρα αποστολής θα σου απαντήσουμε max εντός 10 ημερών.

  1. #CreativeProjects

Αν ηγείσαι, ή παίρνεις μέρος σε ένα καταπληκτικό και άκρως δημιουργικό project που έχει άμεσο στόχο έναν καλύτερο, πιο υγιή, πιο αληθινό κόσμο σε όλα τα επίπεδα, αν το project αυτό αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα, την εξάλειψη βίας πάσης φύσεως και την προώθηση της ειρήνης μέσα κι έξω, τότε μην το σκέφτεσαι λεπτό. Στείλε μας mail στο info@magicme.gr, με θέμα «PROJECT» και μια μικρή περιγραφή του. Από την ώρα αποστολής θα σου απαντήσουμε max εντός 10 ημερών.

 

  1. #OtherCampaings

Στο Magicme, ως μια ζωντανή και δημιουργική κοινότητα, συμμετέχουμε με χαρά, ευθύνη και σεβασμό σε καμπάνιες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που αφορούν τους τομείς ψυχική υγεία / ανθρώπινα δικαιώματα / εξάλειψης βίας πάσης φύσεως αλλά και κοινωνικών ανισοτήτων. Επίσης συμμετέχουμε ενεργά σε εγχειρήματα που επικοινωνούν μια «πράσινη», νέα τάξη πραγμάτων στην πράξη. Αν βρίσκεσαι σε μια τέτοια ομάδα, οργανισμό, εταιρεία, ΜΚΟ, εθελοντική οργάνωση και χρειάζεσαι ανθρώπους να πιστέψουν και να στηρίξουν ουσιαστικά μια σχετική σας καμπάνια, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Spread Your Magic,

Magicme Team