Αλήθεια, γνώριζες ότι…

Έχεις ήδη όλα όσα εργαλεία χρειάζεσαι για να σχεδιάσεις και να ζήσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι και αξίζεις; Μπορώ να σε βοηθήσω να τα αξιοποιήσεις!

Ξέρεις ήδη ότι έχω δύο μεγάλες αγάπες: Τη γραφή και το coaching. Και τα δύο έχουν μια κοινή αναφορά: Εσένα. Τον άνθρωπο.

Σαν coach λοιπόν, υποστηρίζω δημιουργικούς και φιλόδοξους ανθρώπους να ανακαλύψουν τη φωνή του ηγέτη μέσα τους, να εκφράσουν με αυτοπεποίθηση και σιγουριά τα συναισθήματα και τις προθέσεις τους και εν τέλει να… ανθίσουν με επίκεντρο το προσωπικό τους όραμα, δημιουργώντας θετικό αντίκτυπο στον κόσμο.

Αναρωτήσου… από πού θα ξεκινήσεις;

Θέλεις επιτέλους να δημιουργήσεις το δικό σου e-shop που χρόνια ολόκληρα σχεδιάζεις κι αναβάλλεις διαρκώς; Θέλεις να βάλεις τέλος στην αναβλητικότητα και να ξαναθυμηθείς πως είναι να είσαι δημιουργική/ος; Θέλεις να δημιουργείς την κάθε σου μέρα από την αρχή μαθαίνοντας να σε φροντίζεις και να σε αγαπάς αυτή τη φορά αληθινά; Θέλεις να σε αγαπήσεις ξανά, ή… για πρώτη φορά;

Ότι κι αν θες, μαζί μαθαίνουμε πώς θα αναλάβεις την ευθύνη του εαυτού σου και άρα του κόσμου σου.

Ξεμαθαίνουμε το παλιό, ότι πια δε σου «κάνει», και μαθαίνουμε ξανά το νέο, αυτό που θέλεις να φέρεις και να ζήσεις. Εν ολίγοις, μαθαίνουμε πώς θα ζήσεις ξανά με «ΘΕΛΩ». Θέλεις;

Προσοχή: Το coaching με μένα μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή!

Your Magic Words

“Φαινομενικά στη ζωή μου όλα ήταν «καλά», όμως κάτι μέσα μου με έτρωγε να κάνω, να γίνω, να αλλάξω. Γνώρισα τη Μάρη μέσω μιας κοινής μας γνωστής και η αλήθεια είναι πως με κέρδισε με μιας. Πίστευα το coaching κάτι σαν «τάση». Η Μάρη με έκανε να το αναιρέσω σχεδόν αμέσως. Στα 58 μου αποφάσισα να γίνω δασκάλα γιόγκα. Και έγινα! Η ιδέα με τρόμαζε, σκεφτόμουν τι θα πει ο κόσμος… Μην το πεις αυτό στη Μάρη! Μόνο ευγνωμοσύνη.”

Α.Γ, Yoga Instructor

“Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για τη συνεργασία μας. Χωρίς τη Μάρη, η επιχείρησή μου θα ήταν ένα ακόμα άπιαστο όνειρο, το οποίο θα βρισκόταν μόνο στο μυαλό μου. Πλέον η επιχείρησή μου έχει πάρει σάρκα και οστά και είναι ακριβώς όπως την φανταζόμουν. Φυσικά συνεχίζουμε μαζί για να την εξελίξουμε και εκτός Ελλάδας. Το coaching με τη Μάρη μου άλλαξε τη ζωή. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!”

Γ.Π, Επιχειρηματίας

“Με τον δικό της ανοιχτό και χαμογελαστό τρόπο έκανε τις δύσκολες ερωτήσεις, ωθώντας με να βγω από τη ζώνη άνεσης, χωρίς να αισθάνομαι κριτική ή έκπληξη από μεριάς της για τις αντιδράσεις και τις απαντήσεις μου. Γιόρταζε τις επιτυχίες μου και με ωθούσε να κάνω και εγώ το ίδιο. Στα πισωγυρίσματά μου, αισθάνθηκα άνετα να συζητήσω μαζί της, τι δεν πήγε καλά και να προσαρμόσω τη δράση μου στα πραγματικά θέλω μου.”

Τ.Α, Business Coach

“Η Μάρη φέρει μια σοφία και μία ηρεμία που προσθέτει αξία σε κάθε συνεδρία Coaching. Είναι πολύ θετικός άνθρωπος και βάζει τη δική της πινελιά στις συζητήσεις με ένα τρόπο που πατάει μεν στα πρότυπα αλλά είναι και μοναδικά δικός της. Αν μπορούσα να τη χαρακτηρίσω με μια μόνο λέξη τότε αυτή θα ήταν «χαρισματική». Μάρη, σ’ ευχαριστώ!”

Μ.Α, HR Professional

“Η Μάρη αρχικά σαν άνθρωπος μεταδίδει πηγαία θετική ενέργεια, κάτι που εμένα με βοήθησε στις συνεδρίες μας να είμαι άνετη, ανοιχτή και ο εαυτός μου. Με βοήθησε με την στάση και τις ερωτήσεις της να βρω απαντήσεις σε ερωτήματα που με απασχολούσαν χρόνια. Ο επαγγελματισμός της με ωθούσε να μένω πιστή στον στόχο και τον προγραμματισμό μας. Έχει την ικανότητα να βοηθάει να αναδυθούν όχι μόνο λύσεις που αφορούν το αρχικό θέμα αλλά και εκείνα που το μπλοκάρουν.”

Δ.Σ, Ελεύθερη Επαγγελματίας

Connect with Mari