Αλήθεια, γνώριζες ότι…

Έχεις ήδη όλα όσα εργαλεία χρειάζεσαι για να σχεδιάσεις και να ζήσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι και αξίζεις; Μπορώ να σε βοηθήσω να τα αξιοποιήσεις!

Ξέρεις ήδη ότι έχω δύο μεγάλες αγάπες: Τη γραφή και το coaching. Και τα δύο έχουν μια κοινή αναφορά: Εσένα. Τον άνθρωπο.

Σαν coach λοιπόν, υποστηρίζω δημιουργικούς και φιλόδοξους ανθρώπους να ανακαλύψουν τη φωνή του ηγέτη μέσα τους, να εκφράσουν με αυτοπεποίθηση και σιγουριά τα συναισθήματα και τις προθέσεις τους και εν τέλει να… ανθίσουν με επίκεντρο το προσωπικό τους όραμα, δημιουργώντας θετικό αντίκτυπο στον κόσμο.

Αναρωτήσου… από πού θα ξεκινήσεις;

Θέλεις επιτέλους να δημιουργήσεις το δικό σου e-shop που χρόνια ολόκληρα σχεδιάζεις κι αναβάλλεις διαρκώς; Θέλεις να βάλεις τέλος στην αναβλητικότητα και να ξαναθυμηθείς πως είναι να είσαι δημιουργική/ος; Θέλεις να δημιουργείς την κάθε σου μέρα από την αρχή μαθαίνοντας να σε φροντίζεις και να σε αγαπάς αυτή τη φορά αληθινά; Θέλεις να σε αγαπήσεις ξανά, ή… για πρώτη φορά;

Ότι κι αν θες, μαζί μαθαίνουμε πώς θα αναλάβεις την ευθύνη του εαυτού σου και άρα του κόσμου σου.

Ξεμαθαίνουμε το παλιό, ότι πια δε σου «κάνει», και μαθαίνουμε ξανά το νέο, αυτό που θέλεις να φέρεις και να ζήσεις. Εν ολίγοις, μαθαίνουμε πώς θα ζήσεις ξανά με «ΘΕΛΩ». Θέλεις;

Προσοχή: Το coaching με μένα μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή!

Your Magic Words

Connect with Mari