in ,

EmpoweredEmpowered LoveLove

Θυμήσου: To DNA μας φέρει την πληροφορία του νικητή

Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα!

Μέσα στο DNA μας υπάρχει η πληροφορία για το καθετί που θέλουμε να δημιουργήσουμε.

Το DNA μας φέρει την πληροφορία του νικητή.

Είμαστε οι απόγονοι όσων πολέμησαν και επιβίωσαν, είμαστε το γονιμοποιημένο ωάριο της μητέρας μας και η γονιμοποίηση του σπερματοζωαρίου –που κατάφερε να φτάσει πρώτο και να τερματίσει στον αγώνα δρόμου μέχρι το ωάριο– του πατέρα μας.

Έτσι όπως τα λέω, φαίνεται σαν να κουβαλάμε μέσα μας πολύ DNA νικητή και πολλές, σπουδαίες και μοναδικές ικανότητες.

Τότε πώς γίνεται να νιώθουμε σαν μην ξέρουμε, σαν να μην πιστεύουμε πως είμαστε όλα αυτά και περνάμε τη ζωή μας αμφιβάλλοντας για μας, για τον εαυτό και τις δυνάμεις του, συμβιβασμένοι στις σχέσεις μας, στη δουλειά μας, στα λεφτά μας, σε όλα μας;

Αν υπήρχε ένα σχολείο που αντί μόνο για μαθηματικά και φυσική και άλλα θεωρητικά μας μάθαινε και άλλα χρήσιμα και ουσιαστικά, όπως το πώς να ερχόμαστε σε επαφή με αυτό που είμαστε, με όσα νιώθουμε, να γνωρίσουμε τη βιολογία των πεποιθήσεών μας που λέει και ο δόκτωρ Lipton στο ομώνυμο βιβλίο του, πώς θα άλλαζε η ζωή και η αντίληψη του ανθρώπου;

Μέχρι τώρα οι άνθρωποι είχαν σκοπό την επιβίωση, πέρασαν πολέμους και πείνα και κάποιοι περνάνε ακόμη. Εμείς που δεν είμαστε σε αυτή την κατάσταση και που έχουμε εξασφαλισμένα τα προς το ζην, πρέπει να βάλουμε στη ζωή μας αυτό το σχολείο που θα μας μάθει το ποιοι πραγματικά είμαστε για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και εμάς αλλά και το συλλογικό επίπεδο.

Ποιο είναι αυτό το σχολείο;

Τα βιβλία, τα σεμινάρια, οι διαλέξεις σοφών ανθρώπων, αστροφυσικών, ψυχιάτρων, ψυχολόγων, θεραπευτών, καθηγητών που μιλάνε για πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για τη ζωή μας και για το σώμα μας.

Έβλεπα προχθές ένα απόσπασμα από μια συναυλία γνωστού τραπερ και είχε χιλιάδες κόσμο και όταν έκανε διάλεξη ο Μάνος Δανέζης για το Σύμπαν και το DNA ήμασταν καμία εκατοστή άτομα μέσα σε μια αίθουσα θεάτρου.

Θέλω να πω με αυτό, πως αν εμείς από μόνοι μας δεν παρακινηθούμε να ψαχτούμε λίγο, για το DNA, τις ικανότητές του, τη γλώσσα των δονήσεων, τη μουσική του Σύμπαντος και πώς όλα αυτά συνδέονται για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη, να έχουμε πιο πολλά χρήματα, να έχουμε καλύτερη ζωή και καλύτερες ανθρώπινες σχέσεις, δεν πρόκειται κάτι να μας το φέρει στο πιάτο και να μας πει «Να η απάντηση! Παρτο!»

Χρειάζεται να βάλεις στη ζωή σου το ψάξιμο και τα βιβλία, κάνε ένα σεμινάριο πάνω σε κάτι που αφορά τον άνθρωπο, απέκτησε γνώση, δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας για να το κάνεις, είσαι ήδη άνθρωπος! Μαθαίνεις για σένα και για τη φύση σου!.

Ψάξου, ενημερώσου, ασχολήσου

Και μην δίνεις μόνο χρόνο και χρήμα στο να φεύγεις ένα σουκού, στο πού θα πας το καλοκαίρι κλπ. Η ζωή σου είναι εδώ που θα γυρίσεις μετά τις διακοπές και το καλοκαίρι, αυτήν φτιάξε πρώτα για να σου αρέσει και μην σκέφτεσαι ότι όλοι ζουν τα ίδια.

«Όλοι τα ίδια είμαστε», έτσι απαντούν οι ασυνείδητοι άνθρωποι που αυτο-τσουβαλιάζονται, πιστεύουν πως όλοι βγάζουν τα ίδια λεφτά, έχουν τις ίδιες ευκαιρίες, όλες οι σχέσεις είναι δύσκολες, όλες οι δουλειές είναι άδικες και έτσι μένουν με τον θυμό τάχα μου και την αδικία που τους βρήκε, που όμως τους βολεύει και σε ένα επίπεδο γιατί δεν θα χρειαστεί να δράσουν παραπέρα.

Θέλω να σου πω πως όχι!

Δεν παίρνουν όλοι τα ίδια λεφτά, δεν είναι όλες οι σχέσεις δύσκολες, δεν είναι όλες οι δουλειές άδικες, ο καθένας παίρνει αυτό που έχει εργαστεί για να δημιουργήσει.

Δούλεψε για σένα και μην δουλεύεις μόνο για τους άλλους. Αντί να συμμορφώνεσαι κοίτα να μορφώνεσαι, αυτό θα σου ανοίξει το μυαλό για να διεκδικήσεις και να δημιουργήσεις τη ζωή που σου αξίζει, αλλιώς θα συμβιβάζεσαι πάντα με τη ζωή που νομίζεις ότι σου έτυχε.

Αυτό είναι το τελευταίο άρθρο μου για αυτή τη σεζόν. Θα σε δω και θα με δεις πάλι από Σεπτέμβρη. Σου εύχομαι ολόψυχα αυτό το καλοκαίρι να κάψει με τις ζέστες του ό,τι σε κοιμίζει και σε καταστέλλει και να δροσίσει με τις θάλασσες και τα κύματά του και τα μελτέμια του όλα αυτά που χρειάζονται νερό και αέρα για να μεγαλώσουν και να αναπνεύσουν στη ζωή σου.

Σου προτείνω να διαβάσεις δυο βιβλία, το ένα είναι «Η βιολογία της πεποίθησης» του Δόκτωρ Bruce Lipton και το άλλο είναι το «Όταν το σώμα λέει όχι» του Δόκτωρ Gabor Matè.

Μάθε να δίνεις χρόνο στη γνώση, γίνε εσύ το σχολείο που θα σε μάθει να δημιουργείς ποιότητα στη ζωή σου!

Σε φιλώ και σε ευχαριστώ για αυτήν την υπέροχη σεζόν!

Καλό καλοκαίρι! 🪬

Written by Ζωή Βασιλείου

Σύμβουλος-Εκπαιδεύτρια της Τεχνικής ThetaHealing®

«Heal the inside, the outside will follow»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Παρ’ το αλλιώς: Μάθε να εστιάζεις σε ό,τι κάνεις και πετυχαίνει

Πώς θα την «παλέψεις» να πας solo καλεσμένη σε έναν γάμο