in , ,

EmpoweredEmpowered LoveLove

Ζήσε το πάθος σου: Τη στιγμή της έμπνευσης δεν υπάρχει το μετά

Το πάθος έχει μια ιδιότητα να επικοινωνεί στο Σύμπαν…

Για να μπορέσετε να βιώσετε την απόλυτη ροή θα πρέπει να βρεθείτε σε μια κατάσταση που δεν γνωρίζετε το μετά

Κάθε φορά που γνωρίζετε το πώς μπορεί να καταλήξει μια κατάσταση δεν είστε στη Συμπαντική ροή αλλά μέσα στην κατάσταση που ελέγχει το μυαλό σας.

Ο λογικός νους μπορεί να δημιουργήσει έως πέντε -και σε πολύ έξυπνες περιπτώσεις ανθρώπων- το πολύ έξι πιθανά σενάρια εξέλιξης ή εξήγησης μιας κατάστασης.

Ο υποσυνείδητος νους μπορεί να δημιουργήσει χιλιάδες, εκατομμύρια πιθανά σενάρια για το πώς μπορείτε να φτάσετε σε αυτό που θέλετε, πώς μπορούν να γίνουν τα πράγματα αλλιώς στη ζωή σας…

Αυτό, συμβαίνει γιατί ο συνειδητός νους επεξεργάζεται μόνο τις πληροφορίες που συνειδητά γνωρίζει ενώ ο υποσυνείδητος νους έχει πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες από κάθε εμπειρία δική σας ή των προγόνων σας και ακόμα περισσότερες μέσω της κυτταρικής μνήμης και της ψυχικής μνήμης σας.

Για να μπορείτε να είστε στη ροή του Σύμπαντος και να βιώνετε αφθονία το κλειδί είναι να ακολουθείτε το πάθος σας.

Τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι λένε πως δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με το χόμπι τους επειδή δουλεύουν πολλές ώρες. Ο λογικός νους τους, ξέρει ότι θα δουλέψουν και σαν αποτέλεσμα θα πληρωθούν και θα μπορούν να ζήσουν. Αν τους πεις να αφήσουν τη δουλειά τους και να ακολουθήσουν το πάθος τους, το όνειρό τους θα σου πουν αγχωμένοι: «Και μετά τί θα γίνει;».

Αυτό εννοώ όταν σας λέω να βρεθείτε σε μια κατάσταση που δεν γνωρίζετε το μετά. Φυσικά δεν σας λέω παρατήστε τα όλα ένα πρωί και κάντε το όνειρό σας, αλλά σας λέω ότι θα μπορούσατε να τα παρατήσετε όλα ένα πρωί και να κάνετε το όνειρό σας γιατί μέσα σε αυτή τη συνθήκη το ίδιο σας το πάθος θα σας έθρεφε!

Βλέπετε… το πάθος έχει μια ιδιότητα να επικοινωνεί στο Σύμπαν μια δόνηση διεκδικητική και πρόθυμη για αφθονία και εξασφαλισμένη επιτυχία. Δείτε τους ανθρώπους πάνω σε στιγμές μεγάλης έμπνευσης. Σχεδόν χάνουν την επαφή τους με τη γη και βρίσκονται κάπου αλλού, συντονίζονται με τους νόμους των ιδεών σε άλλα επίπεδα της δημιουργίας και από εκεί εμπνέονται και υλοποιούν μια μουσική σύνθεση, ένα τραγούδι, ένα εικαστικό έργο, μία φυσική εξίσωση, μια καινοτομία.

Τη στιγμή της έμπνευσης δεν υπάρχει ο φόβος της επιβίωσης, δεν υπάρχει το μετά. Υπάρχει μόνο το τώρα. Όταν μπορείτε να βρίσκεστε συντονισμένοι με το τώρα, μπορείτε να δημιουργήσετε τα μέγιστα αποτελέσματα μιας ιδέας στον υλικό κόσμο.

Ο ριζωμένος φόβος είναι η πρόκληση που πρέπει να ξεπεράσουμε σαν ανθρωπότητα. Ο φόβος που μας διαιρεί από την αγάπη και την φυσική μας σύνδεση με την αφθονία γύρω μας. Αυτός ο φόβος λέει πως δεν θα τα καταφέρουμε και μας φέρνει χιλιάδες εσωτερικές αντιστάσεις γιατί το μυαλό μας όταν δεν έχει αποδείξεις και στοιχεία νιώθει πως χάνει τον  έλεγχο και εκπέμπει σήμα κινδύνου.

Αν εμείς μάθουμε να απαντάμε στο μυαλό μας και να το καθησυχάζουμε σιγά σιγά, εκείνο θα μάθει να μας εξυπηρετεί και να βρίσκει τρόπους να μας ενισχύσει. Αντί να αφήνετε το μυαλό σας να τρέχει στον αυτόματο δοκιμάστε να το προγραμματίσετε και ζητήστε του να σας φέρει μια όμορφη σκέψη και θα δείτε ότι αυτό θα κάνει.

Μετά ζητήστε του να σας βρει την βέλτιστη λύση σε κάτι που σας απασχολεί και ζητήστε το ξανά την επόμενη στιγμή και την επόμενη ημέρα και θα δείτε πως αν επιμείνετε σε αυτό σε λίγο καιρό η λύση θα εμφανιστεί μαγικά μπροστά σας. Ο νους σας είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο που απλά πρέπει να το γυμνάσετε για να μπορεί να λειτουργεί σωστά υπέρ σας αλλιώς θα λειτουργεί υπέρ των άλλων και των συμφερόντων τους.

Η Συμπαντική ενέργεια κινητοποιείται μέσα από τη ζέση και το πάθος στην καρδιά σας για αυτά που κάνετε. Αν η ζωή σας είναι επίπεδη δηλαδή φλατ, χωρίς διασκεδαστικές διακυμάνσεις δεν θα μπορείτε να διοχετεύετε το ενδιαφέρον και τη μοναδικότητά σας μέσα σε αυτό που κάνετε και πολύ σύντομα θα σας γίνει αγγαρεία.

Ο σκοπός της Νέας Γης είναι να επαγγελλόμαστε το πάθος μας και είναι ευθύνη και σκοπός μας να το βρούμε μέσα μας και να το καλλιεργήσουμε και ύστερα να το προσφέρουμε στην ανθρωπότητα μέσω της υπηρεσίας μας σε αυτή.

Written by Ζωή Βασιλείου

Σύμβουλος-Εκπαιδεύτρια της Τεχνικής ThetaHealing®

«Heal the inside, the outside will follow»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Παγκόσμια Μέρα για τη Βία κατά των Γυναικών: Οι «Ακρότητες» ξεγυμνώνουν όλη την αλήθεια

Η αλλαγή θυμώνει αν δεν την υπερασπίζεσαι