in ,

LoveLove

Witchella Stories: Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, η τέλεια ευκαιρία…

Σε προσκαλώ να οραματιστείς όλα όσα πιστεύεις ότι σου αξίζουν!

Ένα από αυτά τα πρωινά, ο γάτος μου ο Λουκουμάς, με ξύπνησε με ένα φιλάκι το ξημέρωμα. Ξεγλίστρησα από τα σκεπάσματα, του έδωσα το πρωινό του και ένα ζωντανό κόκκινο φως μέσα από το τζάμι της εξώπορτας με οδήγησε στην βεράντα.

Πάνω από την θάλασσα και μέσα από πυκνά σύννεφα ο ουρανός έπαιρνε φωτιά. Κοίταξα το δωμάτιο γύρω μου. Επάνω στο τραπέζι τα κόκκινα αυγά άστραφταν, κάπου κυλούσε ένα μυστικό νερό, και μέσα στην ησυχία ύψωναν το τραγούδι τους εκατοντάδες πουλιά.

Κάτι ζεστό γέμισε την καρδιά μου τότε, και πήρα τον γάτο αγκαλιά και του είπα «Τα έχουμε όλα». Βίωνα την συνείδηση της αφθονίας. Τι είναι όμως η αληθινή αφθονία και πως μπορούμε να την καλέσουμε στην ζωή μας;

Νέα Σελήνη ανατέλλει στο Ζώδιο του Ταύρου

Μας καλεί να απολαύσουμε κάθε επίγεια απόλαυση και η θέση της Αφροδίτης και του Δία ενισχύουν την δυναμική υλοποίησης. Είναι η τέλεια ευκαιρία για μια ολοκαίνουρια αρχή, μας βρίσκει όμως ταλαιπωρημένους.

Ξέρω ότι σε μικρό ή  μεγάλο βαθμό, όλο τον Απρίλη χάρη στις δυο εκλείψεις και τον ανάδρομο Ερμή, αισθάνθηκες συχνά θλίψη και αβεβαιότητα, καθώς αυτή ήταν η κατάσταση που αντιμετώπισα σε κάθε ολιστική συνεδρία που έκανα αυτό το διάστημα. Δες λοιπόν το Σαββατοκύριακο του Πάσχα, που μόλις γιορτάσαμε, ως την στιγμή που πατήσαμε όλοι μαζί στην γη μετά από  μεγάλη φουρτούνα…

Ακόμη κοιτάμε γύρω μας και αναρωτιόμαστε τι πρέπει να αισθανθούμε. Κι όμως δεν έχουμε καιρό για χάσιμο. Τώρα με αυτή την Νέα η Σελήνη στον Ταύρο είναι η κατάλληλη στιγμή να καλέσουμε στην ζωή μας τα πιο τρελά μας όνειρα. Αλλά μπορεί να γίνει μόνο με το κατάλληλο mindset.

Οι περισσότεροι από εμάς, ονειρευόμαστε την αφθονία υπό την μορφή υλικών αγαθών. Είναι φυσικό γιατί οι περισσότερες σκέψεις μας είναι πολιτιστικά κατασκευάσματα και το παρών σύστημα διατηρεί ένα δίκτυο μέσα το οποίο μεταδίδει ένα και μόνο σήμα. Και ποιο είναι αυτό; Η έλλειψη.

Πολλοί έρχονται σε θεραπεία και όταν τους λέω να ζητήσουν από το σύμπαν αυτό που χρειάζονται περισσότερο, ζητούν αφθονία. Και όταν ρωτώ σε τι μορφή, συνήθως παραπονιούνται ότι τους λείπουν τα χρήματα, ή αγάπη.

Ισχύει ότι μπορείς να προσελκύσεις περισσότερα χρήματα στην ζωή σου, αν αυτά είναι που επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος. Μπορείς όμως να τα προσελκύσεις από την ενέργεια της έλλειψης; Και είναι η έλλειψη που νιώθεις αληθινή; Σε προσκαλώ να το δεις αλλιώς.

Τι είναι η αληθινή αφθονία;

Όπως διδάσκει ο σοφός Dr. Deepak Chopra, η αφθονία είναι η υπερχειλίζουσα αίσθηση πληρότητας που βιώνουμε όταν νιώθουμε χαρά, υγεία, ζωντάνια και αίσθηση σκοπού. Είναι τα χρήματα και τα πολυτελή αγαθά μέρος της; Φυσικά και μπορούν να είναι έκφραση της, αν η σκέψη μας είναι επικεντρωμένη σε αυτά.

Όμως αυτό που χρειάζεται να αντιληφθείς είναι ότι πέρα από αυτά, η αφθονία, υπάρχει παντού γύρω μας, είναι η ενέργεια του πλανήτη μας, και είναι φυσικό δικαίωμα του καθενός μας να την βιώνει, όπως και την αγάπη, την συμπόνοια, και την χαρά.

Σε καλώ λοιπόν να αναλογιστείς την χτεσινή μέρα και να γράψεις σε ένα χαρτί από το ένα ως το δέκα, πόση χαρά, ζωντάνια και αίσθηση πληρότητας ένιωσες. Εγώ το ξημέρωμα που περιέγραψα βίωσα την αφθονία σε βαθμό δέκα. Και ναι, από αυτό το σημείο μπορείς να εκδηλώσεις όλα σου τα όνειρα. Αλλά ποια ακριβώς είναι αυτά;

Καθώς θα φτιάχνεις απόψε την λίστα σου από πράγματα που θέλεις να μαγνητίσεις στην ζωή σου, σου προτείνω να κάνεις τις εξής ερωτήσεις στον εαυτό σου προτού ξεκινήσεις.

Ποιος είμαι;

Τί επιθυμώ;

Ποιος είναι ο σκοπός μου;

Και για ποια πράγματα είμαι ευγνώμων;

Και αφού απαντήσεις, πατώντας γερά στην αίσθηση της αφθονίας και της ευγνωμοσύνης για την Πηγή που σου προσφέρει τις όμορφες θάλασσες, τα αγγίγματα όσων αγαπάς και το χρυσό φως του ήλιου, σε προσκαλώ να οραματιστείς όλα όσα πιστεύεις ότι σου αξίζουν.

Το Πάσχα πάνω από όλα είναι γιορτή της αφθονίας που μας χαρίζει απλόχερα αυτός ο υπέροχος πλανήτης. Ας μην χάσουμε την ευκαιρία για αναγέννηση, όχι σχηματική αλλά ουσιαστική. Όπου και να κοιτάξεις γύρω σε περιμένουν δώρα. Σου εύχομαι αυτόν τον μήνα να δεις αυτόν τον κόσμο με τα μάτια της ψυχής, με ανοικτή καρδιά και την καθαρότητα των παιδικών ματιών.

Φιλιά,

Witchella

Written by Μελίνα Φραγκιά

Life & Mindfulness Coach, Artist, Witchella

«Μαγεία είναι να ζεις την κάθε μέρα με πρόθεση»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αν η καρδούλα σου διψάει για φωτιά, ρίσκο φυγείν αδύνατον

Marketing Strategies for Professional Coaches: Ξεκινάμε τον Ιούνιο!