in ,

Manifestation: Η πιο τρανή απόδειξη ότι λειτουργεί, είμαστε εμείς

Η νέα σελήνη στον Καρκίνο ευνοεί τις νέες αρχές!

Τα τελευταία χρόνια γίνεται πολύς λόγος για το Manifestation, την τέχνη δηλαδή του να μαγνητίζεις και να εμφανίζεις στην πραγματικότητα όσα ονειρεύεσαι.

Καθώς όμως η Υλοποίηση δεν είναι κάτι χειροπιαστό που μπορείς να αποδείξεις ότι λειτουργεί ή δεν λειτουργεί, κάποιοι βιάζονται να την απορρίψουν λέγοντας «Το σύμπαν δεν είναι οντότητα για να υλοποιεί», ενώ κάποιοι άλλοι με προδιάθεση στην πνευματικότητα καταλήγουν να πιστεύουν ότι έχουν βρει την μαγική συνταγή που μπορεί να φέρει στην ζωή τους χωρίς κόπο όλα όσα επιθυμούν.

Καθώς η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο λοιπόν που πλησιάζει (θα σημειωθεί ξημερώματα της 6ης Ιουλίου στην 14η μοίρα 23’ του Καρκίνου) θα είναι εξαιρετικά γλυκιά και μαγική, ευνοώντας κάθε νέα αρχή, είναι μια καλή στιγμή να ξεδιαλύνουμε κάποια πράγματα σχετικά με την Υλοποίηση.

Το Manifestation καθαρά και απλά

Πρόσφατα άκουγα μια συζήτηση ανάμεσα σε δυο πολύ γνωστούς ψυχολόγους για το πως η υλοποίηση για την οποία συχνά συζητάμε σε ενεργειακό επίπεδο, μπορεί στην πραγματικότητα να λειτουργήσει και για λόγους καθαρά πρακτικούς.

Είναι γεγονός ότι ένας άνθρωπος που κάνει ψυχανάλυση ή Coaching, γνωρίζει όλο και καλύτερα κάθε πτυχή του εαυτού του, με αποτέλεσμα να γνωρίζει και τι ακριβώς είναι αυτό που επιθυμεί. Γιατί είναι σημαντικό αυτό; Θα το εξηγήσω με ένα παράδειγμα.

Όταν ξεκίνησα Coaching παρατήρησα ότι για τον εκάστοτε στόχο που έθετα κατά την συνεδρία, μερικές εβδομάδες αργότερα, φανερωνόταν ένα φωτεινό μονοπάτι και καθώς προχωρούσα σε συγκεκριμένες δράσεις, συχνά εκδηλώνονταν ευνοϊκές συνθήκες και συγκυρίες. Ήταν σαν να προσκαλούσα την τύχη.

Στην πραγματικότητα δεν επρόκειτο για τύχη: απλά βρισκόμουν στον σωστό δρόμο. Και ποιος είναι αυτός; Το κάθε μονοπάτι που οδηγεί σε έναν στόχο ο οποίος έχει για εσένα γνήσια αξία. Γιατί όταν επιθυμείς κάτι, πραγματικά το κάθε σου βήμα γίνεται αβίαστα καθώς συνεργάζονται συνειδητό και ασυνείδητο. Τι γίνεται όμως όταν επιθυμείς πράγματα που μπορείς να επηρεάσεις ως ένα βαθμό μόνο όπως τα χρήματα ή τον έρωτα;

«Θέλω να κερδίσω ένα μεγάλο χρηματικό ποσό»

Οι περισσότεροι, όταν έρχονται αρχικά σε επαφή με την ιδέα της Υλοποίησης, έχουν μια σκέψη «Θέλω να κερδίσω ένα μεγάλο χρηματικό ποσό». Ποιο είναι το πρόβλημα εδώ; Το χρήμα στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Είναι σαν το μπαλόνι, που αποκτά οντότητα και ανεβαίνει στον ουρανό μόνο όταν αποκτήσει περιεχόμενο.

Το χρήμα, είναι απλά ένα μέσο που εσύ θα του δώσεις νόημα. Αν δεν γνωρίζεις τι πραγματικά χρειάζεσαι και επιθυμείς, είτε το κερδίζεις με δυσκολία είτε με ευκολία, θα το σκορπάς σε πράγματα που δεν θα έχουν καμιά σημασία για εσένα. Η ερώτηση που πρέπει να κάνεις εδώ στον εαυτό σου, είναι τι πραγματικά θέλω να κάνω με τα χρήματα που εύχομαι να αποκτήσω. Και όλα όσα χρειάζομαι να αποκτήσω, αγοράζονται; Αν όχι δεν σου λείπει το χρήμα, αλλά κάτι άλλο.

Χρήμα, έρωτας, υλοποίηση

Ένας άλλος λόγος που δεν είναι εύκολο να υλοποιείς χρήματα είναι ότι το χρήμα είναι ένα σύμβολο ανάγκης. Είναι συνδεδεμένο λοιπόν με την αίσθηση της έλλειψης, της προσπάθειας, και της δυσκολίας. Η ίδια η ενέργεια της ανάγκης και της έλλειψης, δυστυχώς γεννά έλλειψη και τίποτα άλλο.

Και παραδόξως, ενεργειακά ο έρωτας στην υλοποίηση έχει πολλά κοινά με το χρήμα. Όταν τον αναζητούμε για να καλύψουμε κάποια ανάγκη, εκείνος κρύβεται και γι’ αυτό απεικονιζόταν πάντοτε ως φτερωτός Θεός. Μόνο όταν ξεκαθαρίσουμε τι ζητάμε από αυτόν, θα καταφτάσει αβίαστα.

Αν λοιπόν θέλεις και εσύ να εκμεταλλευτείς την δυνατή ενεργειακά Νέα Σελήνη που πλησιάζει, είτε είσαι πιο Woo-Woo όπως εγώ, είτε είσαι πραγματιστής και μεθοδικός, είναι καλό να ξεκινήσεις με ένα γενναίο ξεκαθάρισμα του που βρίσκεσαι αυτόν τον καιρό, και τί θέλεις να μαγνητίσεις στην ζωή σου.

Τι λες λοιπόν; Ξεκινάμε;

Σκέψου τι ακριβώς χρειάζεσαι, γιατί είναι θελκτικό σε εσένα, πως θα αλλάξει την ζωή σου αν θα έρθει και τι χώρο έχεις ή θα φτιάξεις για αυτό. Στην προσπάθεια σου αυτή επέτρεψε στον εαυτό σου να είναι ειλικρινής, και ονειρέψου. Παιδιά μην βάζετε όρια στα όνειρα σας!

Δεν βαθμολογεί κάποιος πίσω από μια κουρτίνα πόσο σημαντικά είναι και ούτε θα γίνει σύγκριση με τα όνειρα των άλλων. Γενικά αφήστε τους άλλους απέξω αν γίνεται. Ο κήπος των θαυμάτων του κάθε ανθρώπου έχει ένα προσωπικό κλειδί και η ευτυχία που τον γεμίζει έχει τα δικά του μοναδικά χρώματα, αισθήσεις και μυρωδιές.

Θυμήσου, αρχές Ιουλίου λίγο πριν χαράξει η Αυγή, μέσα στην καρδιά του Αστερισμού του Καρκίνου θα ξεπροβάλει το φωτεινότερο άστρο του σύμπαντος, ο Σείριος. Διάλεξε λοιπόν την 6η του Ιούλη για να του στείλεις την δική σου μοναδική ευχή. Και έπειτα βγες να παίξεις στο φως του ήλιου χωρίς πια να το πολυσκέφτεσαι.

Ίσως το Σύμπαν που ψάχνουμε τελικά να μην είναι τίποτα άλλο πέρα από το απέραντο ουράνιο πέπλο που μας αγκαλιάζει και τα άστρα που τρεμοσβήνουν συντροφεύοντας μας από την αρχή ως το τέλος του ταξιδιού μας σε αυτόν τον υπέροχο πλανήτη.

Από αστερόσκονη είσαι και εσύ φτιαγμένος όπως αυτά.

Κάνε την ευχή σου σε ένα άστρο λοιπόν, με πάθος και άγρια χαρά.

Η πιο τρανή απόδειξη άλλωστε ότι η υλοποίηση λειτουργεί, είμαστε εμείς.

Φιλιά,

Witchella

Written by Μελίνα Φραγκιά

Life & Mindfulness Coach, Artist, Witchella

«Μαγεία είναι να ζεις την κάθε μέρα με πρόθεση»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Εκδίκηση: αν εστιάζεις στις πληγές σου, αγνοείς τις ευλογίες σου

Open Talks with Mari #ΑντίΠρολόγου