in ,

InsightfulInsightful LoveLove LikeLike EmpoweredEmpowered HotHot

Υπάρχουν 7 είδη συντρόφων και το καθένα έχει τη δική του ιστορία…

Η ζωή είναι τώρα και τώρα πρέπει να είναι και ο σύντροφος.

Ο σύντροφος μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα μας, είναι θα λέγαμε το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μας μετά τον εαυτό μας.

Ξαπλώνουμε μαζί του, κάνουμε έρωτα μαζί του και η ένωση μας αυτή είναι ικανή να ανοίξει μια πύλη και να προσελκύσει μια τρίτη οντότητα, μια άλλη ψυχή. Καμία άλλη σύνδεση δεν δημιουργεί τόσο ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Η σχέση μας με τον σύντροφο μας, μας φέρνει σε επαφή με τον Θεό, όταν είμαστε ερωτευμένοι νιώθουμε πως είμαστε στον παράδεισο!

Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να επιλέγουμε τον σύντροφο μας με σωστά κριτήρια.

Για να είναι επιτυχημένη μια συντροφική σχέση χρειάζεται το ζευγάρι να ταιριάζει σε τρία σημεία ένωσης: πνευματικά, συναισθηματικά και σωματικά.

Αν δεν ταιριάζουμε σε κάποιο από αυτά μπαίνουμε σε διαδικασία συμβιβασμού και δεν βιώνουμε μια σύνδεση απόλυτης ευτυχίας.

Ας δούμε αρχικά τα είδη των συντρόφων

1) η δίδυμη φλόγα

2) ο αταίριαστος σύντροφος

3) ο ακατέργαστος ή απροετοίμαστος  σύντροφος

4) ο καρμικός σύντροφος

5) ο ταιριαστός

6) ο ταιριαστός σύντροφος ζωής

7) ο ταιριαστός σύντροφος ζωής με τον ίδιο Θεϊκό Συγχρονισμό.

Πάμε τώρα να δούμε τί εκπροσωπεί το κάθε είδος συντρόφου

1. Η δίδυμη φλόγα

Η δίδυμη φλόγα είναι ένα άτομο που μας μοιάζει, θα λέγαμε πως η ψυχή του είναι από την ίδια κοψιά με μας.

Αν όμως δεν έχουμε δουλέψει τα αρνητικά μας κομμάτια η φλόγα ανάμεσα μας θα σβήσει γρήγορα αφού σαν ίδιος με μας, μας καθρεφτίζει τον εαυτό μας στα θετικά και τα αρνητικά και έτσι μπορεί να βρούμε δυσκολίες και στα τρία σημεία ένωσης.

2. Ο αταίριαστος σύντροφος

Ο αταίριαστος σύντροφος είναι αυτός που δεν ταιριάζουμε καθόλου μαζί του, αλλά υπάρχει δυνατή βιολογική έλξη, μας έλκει έντονα σεξουαλικά δηλαδή ή βρίσκουμε έντονη πνευματική έλξη, μας συνεπαίρνει το μυαλό του και οι συζητήσεις που ίσως κάνουμε μαζί του, συναισθηματικά όμως δεν υπάρχει καμία ένωση, άρα εδώ έχουμε δυο στα τρία σημεία.

3. Ο ακατέργαστος σύντροφος

Ο ακατέργαστος σύντροφος είναι σύνηθες τυράκι γιατί είναι αυτός που κάτι βλέπω σε αυτόν, έχει δυνατότητες, αλλά δεν τις αξιοποιεί.

Δεν δουλεύει με τον εαυτό του, καθυστερεί να είναι έτοιμος σε ό,τι χρειάζεται η σχέση με αποτέλεσμα να πρέπει εσείς συνέχεια κάτι να του μαθαίνετε, κάτι να του πείτε, κάπως να τον σπρώξετε, κάπως να γίνεται δασκάλα/ δάσκαλος, μαμά/μπαμπάς του/της.

Αυτός ο σύντροφος είναι πιο ανώριμος συναισθηματικά, δεν έχει αναπτύξει τη συντροφική συνείδηση μέσα του και θέλει πολύ mentoring για να επικοινωνήσετε.

4. Ο καρμικός σύντροφος

Καρμικός σημαίνει πως έχουμε κάνει πράξεις στο παρελθόν είτε σε άλλη ενσάρκωση είτε σε αυτήν εδώ, που δεν τις έχουμε ολοκληρώσει και ακόμη μας επηρεάζουν.

Το κάρμα δεν χρειάζεται να πληρωθεί κάπως, χρειάζεται απλά να κατανοήσουμε την επαναλαμβανόμενη πράξη και να τη διακόψουμε, να πούμε όχι.

Πολλές φορές επιστρέφουμε σε καρμικούς συντρόφους επειδή μπερδεύουμε μέσα μας το οικείο με το συμβατό και γυρνάμε πίσω στα δύσκολα χωρίς πια ο σύντροφος αυτός να μας ταιριάζει.

Καρμικό σημαίνει συνεχίζω τον κύκλο της λανθασμένης αλληλεπίδρασης με αυτό το άτομο. Πες όχι και προχώρησε παρακάτω.

5. Ο ταιριαστός σύντροφος

Ο ταιριαστός σύντροφος είναι αυτός που θα ξέρει να σταθεί μέσα στη σχέση αλλά όχι για μια ζωή. Δεν ξέρει πώς να διατηρεί μια σχέση για πάνω από 3, 5, 10 χρόνια.

Αν θέλεις έναν σύντροφο για να ζήσεις εμπειρίες μαζί του είναι μια χαρά, αν τον θέλεις όμως για να γεράσετε μαζί που λέμε, δεν είναι αυτός που ψάχνεις.

6. Ο ταιριαστός σύντροφος ζωής

Ο ταιριαστός σύντροφος ζωής μπορεί να κρατήσει μια σχέση μέχρι να πεθάνει. Είναι δηλαδή το αντίθετο του 5!

Είναι αυτός που θα μείνει μαζί σου μέχρι τα βαθιά γεράματα, είναι μονογαμικός και έχει αναπτύξει μέσα του τη συντροφική συνείδηση. Ξέρει πώς να συμπεριφέρεται, να συζητάει τα θέματα στη σχέση έτσι ώστε να τη διατηρήσει μακροχρόνια.

7. Ο ταιριαστός σύντροφος ζωής με τον ίδιο Θεϊκό Συγχρονισμό

Αυτός ο σύντροφος είναι ο άνθρωπος που έχετε συγχρονικότητα μαζί.

Μπορεί να κάνετε και ίδιο επάγγελμα, είναι αυτός που θα συμβάλει θετικά με την παρουσία του στη ζωή σας, στην αποστολή σας εδώ στη Γη, δεν μένετε πολύ μόνοι σας με αυτόν το σύντροφο, εννοώντας πως μένει κοντά σας, βλέπεστε συχνά η επικοινωνία είναι εύκολη, η φυσική παρουσία είναι εύκολη. Ταιριάζουν οι χρόνοι σας, τα ωράριά σας, είναι αρωγός στην συμβολή σας στην ανθρωπότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε πως ο σύντροφος δεν είναι κάποιος που ψάχνω και βρίσκω.

Ο σύντροφος είναι μια συντροφική συνείδηση με την οποία συντονίζομαι και αφού συντονιστώ, αυτή η συνείδηση με φυσικό τρόπο υλοποιείται στη ζωή μου. Χρειάζεται να είμαι πολύ σίγουρη με τι είδους συντροφική συνείδηση συντονίζομαι, γιατί με ό,τι συντονίζομαι αυτό και γίνομαι στο τέλος.

Πολλοί άνθρωποι από την ανάγκη τους να έχουν έναν σύντροφο ή από τον φόβο τους να μην μείνουν μόνοι θεοποιούν τον κάθε σύντροφο και τον θεωρούν ιδανικό. Δεν μπορεί κάποιος να είναι ιδανικός αν δεν είναι τουλάχιστον το 5,6 ή 7 που σου έγραψα παραπάνω.

Σκέψου τους συντρόφους σου, δες σε ποια κατηγορία ταιριάζουν και σκέψου εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις. Αν αλλάξεις αυτό που εκπέμπεις, θα αλλάξει και αυτό που σου φαίνεται ενδιαφέρον στους συντρόφους που συντονίζεσαι.

Φυσικά και ένας σύντροφος μπορεί να ξεκινήσει ως απροετοίμαστος και αν δουλέψει με τον εαυτό του να γίνει 5 ή και 6 όμως πάντα θα κοιτάζεις το τώρα.

Τώρα αν είναι καλός μαζί μου, τώρα αν δουλεύει με τον εαυτό του, όχι αν προσπαθεί αλλά δεν μπορεί, αν θέλει αλλά δεν του βγαίνει, αν θέλει κι άλλο χρόνο κλπ κλπ.

Η ζωή είναι τώρα και τώρα πρέπει να είναι και ο σύντροφος.

Τροφή για σκέψη! 

Written by Ζωή Βασιλείου

Σύμβουλος-Εκπαιδεύτρια της Τεχνικής ThetaHealing®

«Heal the inside, the outside will follow»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Witchella Stories: Θερινό Ηλιοστάσιο, γιορτή της Αφθονίας!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από έναν άνθρωπο ευγενικό