in , ,

InsightfulInsightful LikeLike EmpoweredEmpowered LoveLove HotHot

Η σeξουαλική πράξη είναι η πιο δυνατή πράξη στο Σύμπαν

Το σeξ είναι τόσο πολύ παρεξηγημένο στις μέρες μας.

Το σeξ είναι τόσο πολύ παρεξηγημένο στις μέρες μας

Οι άνθρωποι έχουμε προβάλει πολλές ανασφάλειες, προκαταλήψεις και στερεότυπα πάνω στη σeξουαλική πράξη.

Αυτό έχει συμβεί διότι τα παλαιότερα χρόνια οι άνθρωποι δεν ήξεραν πώς να οριοθετήσουν τον εαυτό τους απέναντι στα πάθη και τους πόθους τους.

Έτσι, οι διάφορες μορφές εξουσίας όπως η εκκλησία και το κράτος (περισσότερο η εκκλησία) επιχείρησε να χειραγωγήσει τους ανθρώπους δημιουργώντας τους ενοχές με σκοπό να μπορέσει να τους ελέγξει και να τους οριοθετήσει με πρόθεση την ασφάλεια τους, όμως με ένα παρεμβατικό μέσο.

Στην πραγματικότητα κανένας Θεός δεν θα έρθει να σε τιμωρήσει αν μοιχεύσεις ή αν κάνεις σeξ χωρίς να έχεις σκοπό την τεκνοποίηση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι πράξεις σου δεν θα έχουν συνέπειες.

Στη σημερινή εποχή οι άνθρωποι (και ευτυχώς) ψάχνουν περισσότερο την αλήθεια εντός τους

Οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να συνάψουν μια υγιή σχέση και να έρθουν σε επαφή βιώνοντας αγάπη και συναίσθημα.

Σε προηγούμενο άρθρο έχω αναφέρει πως για να υπάρξει συναίσθημα χρειάζεται να κινητοποιηθεί το Τσακρα 4 της καρδιάς.

Όταν λοιπόν έρχομαι σε επαφή με έναν/μια σύντροφο, εάν δεν υπάρχει συναίσθημα η σeξουαλική επαφή θα ανοίξει μόνο τα πρώτα τρία Τσακρα, που είναι τα Τσακρα τις επιβίωσης και του υλικού εαυτού.

Αυτό σημαίνει πως το σeξ που θα κάνω θα είναι περισσότερο σαρκικό παρά συναισθηματικό.

Οι περισσότεροι άνθρωποι έρχονται σε επαφή σαρκικά, με σκοπό να νιώσουν την υπόσταση τους, να επιβεβαιωθούν και να εκτονωθούν.

Αυτό συμβαίνει διότι η ύλη είναι αυτή που τα φυσικά μας μάτια πιστεύουν ως μοναδική αλήθεια και έτσι οι άνθρωποι ταυτίζουμε την ύπαρξη μας με την ύλη.

Για παράδειγμα, δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε αν κάποιος μας δώσει ένα φιλί, γιατί θα το δούμε και θα το νιώσουμε πρακτικά πάνω στο υλικό μας σώμα, ενώ μπορούμε πιο εύκολα να αμφισβητήσουμε αν κάποιος μας αγαπάει, είναι ερωτευμένος, μας σκέφτεται ή νοιάζεται για εμάς πραγματικά .

Αυτό συμβαίνει γιατί το φιλί είναι κάτι πρακτικό, υλικό ενώ όλα τα υπόλοιπα που ανέφερα είναι συναισθήματα και δεν φαίνονται με τα φυσικά μας μάτια και γι’ αυτό ζητάμε συνεχώς επιβεβαίωση για αυτά.

Όσο περισσότερο έχουμε πληγωθεί συναισθηματικά τόσο περισσότερα διαπιστευτήρια θα ζητάμε για να μπορέσουμε να πιστέψουμε σε κάτι που δεν φαίνεται με τα φυσικά μας μάτια.

Ακόμη και αν κάποιος μας αγαπάει, είναι ευγενικός, μας φροντίζει, εάν εμείς έχουμε τραύματα πάντα θα αμφισβητούμε αυτές τις πράξεις πιστεύοντας πως δεν τις αξίζουμε κατά βάθος.

Έτσι όταν θα έρθουμε σε επαφή με το ταίρι μας δεν θα μπορούμε να εμπιστευτούμε την πρόθεση του, όχι επειδή εκείνο μπορεί να είναι πάντα «λάθος» αλλά επειδή εμείς δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως υπάρχει το «σωστό – συμβατό».

Με αυτό τον τρόπο, η σεξουαλική επαφή μένει μόνο στο σαρκικό κομμάτι, το ενστικτώδες, της επιβεβαίωσης και της φαινομενικής ασφάλειας.

Οι άνθρωποι πιστεύουμε ότι όταν δεν δείχνουμε τα συναισθήματα μας προστατευόμαστε.

Αυτό είναι μεγάλη πλάνη γιατί όταν έχω συναισθήματα που δεν τα δείχνω και δεν τα λέω ζω εγκλωβισμένος στον φόβο της ματαίωσης και δεν το παραδέχομαι καν στον εαυτό μου.

Η σeξουαλική πράξη είναι η πιο δυνατή πράξη στο Σύμπαν

Είναι η μοναδική πράξη που μπορεί με φυσικό τρόπο να δημιουργήσει απόγονο, αυτό σημαίνει πως μπορεί να προσφέρει απέραντες ηδονές και συγκινήσεις.

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής τα ενεργειακά κέντρα των δυο συντρόφων συγχρονίζονται και η ενέργεια περνά σπειροειδώς μέσα από αυτά ένα προς ένα μέχρι την κορύφωση που οι δυο γίνονται Ένα.

Αυτό σημαίνει πως αν ένα άτομο έχει άγχος, φοβίες, ενεργειακές μολύνσεις, η ενέργεια που κινείται παρασέρνει και αυτά και τα μεταφέρει και στον άλλον άνθρωπο!

Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να επιλέγουμε τους ανθρώπους που ερχόμαστε σε επαφή και όχι απλά να τους δεχόμαστε.

Όσο περισσότερο εργαζόμαστε με τον εαυτό μας, θα απενοχοποιήσουμε τη σeξουαλική επαφή και θα επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να συνδεθεί πραγματικά με τον/την σύντροφο του.

Η ροή της ενέργειας θα κινητοποιήσει τα ενεργειακά κέντρα και το Τσακρα της καρδιάς γεφυρώνοντας τα τρία χαμηλότερα ενεργειακά κέντρα με τα άλλα τρία ανώτερα πνευματικά κέντρα θα μετατρέψει τη σεξουαλική επαφή σε μαγικό χορό συναισθημάτων, δονήσεων και εμπειριών.

Ακριβώς όπως αρμόζει από τη φύση του να είναι για τα πολυδιάστατα όντα που είμαστε οι άνθρωποι.

Written by Ζωή Βασιλείου

Σύμβουλος-Εκπαιδεύτρια της Τεχνικής ThetaHealing®

«Heal the inside, the outside will follow»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Να μάθεις να κλείνεις κεφάλαια με αξιοπρέπεια

Witchella Stories: Νέα Σελήνη, κάνε μια νέα Αρχή!