in ,

EmpoweredEmpowered LoveLove InsightfulInsightful LikeLike HotHot

Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από το Thetahealing™️

«Εγώ μέσα στο Όλον».

Το γράμμα θήτα δεν γραφόταν πάντα με έναν κύκλο και μια οριζόντια γραμμή στη μέση.

Στα αρχαία χρόνια το γράμμα θήτα γραφόταν με έναν κύκλο και μια τελεία στη μέση και η σημασία του ήταν: «Εγώ μέσα στο Όλον». Η τελεία συμβόλιζε τον Εαυτό και ο κύκλος το Όλον.

Tα τελευταία είκοσι χρόνια υπάρχει μια θεραπευτική τεχνική -την οποία επέτρεψε μου να σου συστήσω μιας και τη γνωρίζω αρκετά καλά λόγω προσωπικής εμπειρίας- η οποία ονομάζεται Thetahealing™️ by Vianna Stibal.

Αυτή η τεχνική έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους μέσα σε αυτά τα χρόνια και αποτελεί πια μια κατοχυρωμένη τεχνική και διδάσκεται σε όλο τον κόσμο.

Το Thetahealing™️ είναι μια τεχνική διαλογισμού,

η οποία βασίζεται στις αρχές της κβαντικής φυσικής που υποστηρίζει πως ο παρατηρητής ορίζει το πεδίο. Αυτό σημαίνει σε πιο απλά λόγια ότι η κβαντική φυσική λέει πως σε οτιδήποτε δίνουμε ενέργεια και το παρατηρούμε αυτό στο τέλος δημιουργείται και δημιουργεί την πραγματικότητα!

Αυτή η θεωρία έχει αποδειχθεί και δεν αποτελεί φαντασία ή αβάσιμη πληροφόρηση μιας και η κβαντική φυσική είναι αναγνωρισμένη επιστήμη και διδάσκεται στο πανεπιστήμιο.

Η ιστορία της τεχνικής ξεκινά όταν Vianna Stibal ιδρύτρια του Thetahealing™️ νοσεί από έναν επιθετικό καρκίνο στο μηριαίο οστό και οι γιατροί της έδιναν λιγότερο από δυο μήνες ζωής.

Τότε εκείνη όντας ήδη Φυσιοπαθητικός, ξεκίνησε να διαλογίζεται και να προσεύχεται συνεχώς στην Πηγή της Αγάπης -κάτι που ακούει και σε άλλα ονόματα όπως: Θεός, Δημιουργός, το Όλον, το Λευκό Μαργαριταρένιο Φως και είναι ανεξάρτητη από Θρησκευτικές πεποιθήσεις- για να μπορέσει να βρει δύναμη μέσω της πίστης εντός της να αντιμετωπίσει όλο αυτό που συνέβαινε σε εκείνη, έχοντας τρία μικρά παιδιά, και χωρίς πατέρα βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση.

Την ώρα που προσευχόταν για το πόδι της παρατήρησε ένα Λευκό Μαργαριταρένιο Φως πυκνό και απαλό να γεμίζει το σώμα της, να την ζεσταίνει με Συμπόνια. Αυτό το Λευκό Φως ήταν σαν να είχε συνειδητότητα, σαν να της μιλούσε, σαν να μπορούσες να το αγγίξεις με το χέρι σου.

Γέμισε τόσο με Αγάπη με αυτήν την εικόνα και την αίσθηση του φωτός που κάθε μέρα έμπαινε σε διαλογισμό και καθόταν ώρες να παρατηρεί το Λευκό Φως να γεμίζει το σώμα της, να τη ζεσταίνει να της δίνει δύναμη και να της θεραπεύει το πόδι.

Την ημέρα της επαναληπτικής ακτινογραφίας οι γιατροί διαπίστωσαν πως πια δεν υπήρχε καρκίνος στο οστό και πως η ίδια είχε θεραπευτεί!

Καταλαβαίνετε πως αυτό για εκείνη άνοιγε έναν νέο κόσμο γεμάτο ελπίδα!

Τότε η Vianna μπήκε ξανά σε διαλογισμό και ρώτησε το Λευκό Φως αν μπορεί εκείνη να παρατηρήσει τη θεραπεία άλλων ανθρώπων και του ζήτησε να της δείξει, να της διδάξει πως μπορεί αυτό να το κάνει. Έτσι και έγινε. Δεχόταν πληροφορίες μέσα στους διαλογισμούς της τις οποίες και κατέγραφε.

Για να μπορέσει να στηρίξει επιστημονικά αυτό που συνέβαινε,

με τη βοήθεια ειδικών γιατρών την στιγμή του διαλογισμού τοποθέτησε ηλεκτρόδια στον εγκέφαλο της για να μπορέσει να καταλάβει σε ποια εγκεφαλική συχνότητα εκπέμπει τη στιγμή που συνδέεται με αυτές τις πληροφορίες και έτσι κατέγραψαν πως εκπέμπει στα εγκεφαλικά κύματα θήτα (4-7Hz) τα οποία είναι τα κύματα της βαθιάς χαλάρωσης και του οραματισμού.

Μέσω των κυμάτων θήτα ο ανθρώπινος νους μπορεί να δημιουργήσει την δίκη του πραγματικότητα συνδεδεμένος με μια ύψιστη Δύναμη και Αλήθεια που στο thetahealing™️ ονομάζουμε Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν.

Φυσικά δεν μπορώ να σας βάλω σε ένα μόνο άρθρο όλες τις πληροφορίες που αφορούν αυτήν την διαδικασία, μπορώ όμως να σας αναφέρω πως η Σύνδεση με τον Δημιουργό είναι αληθινή και πραγματική και μετρήσιμη!

Και πως το thetahealing™️ πια είναι μια τεχνική η οποία έχει βοηθήσει χιλιάδες κόσμο και μέσα σε αυτούς τους χιλιάδες ήμουν και εγώ!

Το πως με βοήθησε θα σας το πω την επόμενη Κυριακή γιατί ανοίξαμε μια μεγάλη κουβέντα, ως τότε μπορείτε να κάνετε τη δική σας έρευνα για την τεχνική και να διαβάσετε περισσότερα στην παρακάτω πηγή.

Thetahealing™️- Introducing an Extraordinary Energy Healing Modality, Copyright © 2006, 2010 by Vianna Stibal, Published in 2010 by Hay House UK Ltd.

Written by Ζωή Βασιλείου

Σύμβουλος-Εκπαιδεύτρια της Τεχνικής ThetaHealing®

«Heal the inside, the outside will follow»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τι κρύβεται πίσω από τον θυμό που νιώθεις;

Magic Diaries #9: Μίλα μου ξεκάθαρα!