in ,

EmpoweredEmpowered LoveLove InsightfulInsightful LikeLike HotHot

Η Γη είναι ένα μεγάλο σχολείο για τις ψυχές

Και το Σύμπαν ανταποκρίνεται με δονήσεις…

Λέμε συνεχώς πως αυτές οι ημέρες είναι απαιτητικές.

Θα με ακούτε να το λέω αυτό περίπου από τα Χριστούγεννα, οπότε θα ήθελα να τα συγκεντρώσω όλα σε ένα άρθρο για να είναι η πληροφορία εύκολη και ξεκάθαρη.

Η Γη είναι ένα μεγάλο σχολείο για τις ψυχές

Οι Πνευματικοί Δάσκαλοι αναφέρουν πως η Γη είναι όχι από τα δυσκολότερα, αλλά το δυσκολότερο σχολείο για τις ψυχές λόγω του πολύ ισχυρού ηλεκτρομαγνητικού της πεδίου.

Το πεδίο της αυτό, δημιουργεί μεγάλο μαγνητισμό μεταξύ της Γης και των ανθρώπων, σε συνδυασμό με τη Σελήνη -που είναι δορυφόρος της Γης- και επηρεάζει πολύ το συναίσθημα των ανθρώπων με την μαγνητική αλληλεπίδραση που συμβαίνει μεταξύ της ίδιας και της Γης.

Έτσι οι άνθρωποι είναι πολύ εύκολο να προσκολληθούν, να μπουν στο δράμα, σε πλάνες και σε διαστρεβλώσεις.

Τώρα, το Σύμπαν ανταποκρίνεται με δονήσεις

Η γλώσσα του Σύμπαντος είναι οι δονήσεις, έτσι η κάθε ποιότητα που υπάρχει εκπέμπει μια δόνηση.

Η Αγάπη και η ευγνωμοσύνη εκπέμπουν τις πιο υψηλές δονήσεις. Έχει παρατηρηθεί πως οι χαμηλότερες δονήσεις προκαλούν διαρροή ενέργειας και έχουν ποιότητες όπως το μίσος, η ντροπή, οι ενοχές, το ψέμα κλπ.

Διαρροή ενέργειας θα πει πως για μια κατάσταση αν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ενέργεια 5 για να την βγάλω εις πέρας, επιστρατεύω μέσα μου ενέργεια 10 με αποτέλεσμα να μπαίνω σε έλλειψη και σε φθορά.

Χρειάζεται λοιπόν να μάθω να έχω διάκριση της κάθε κατάστασης, και του ποσοστού ενέργειας που χρειάζεται να καταβάλω-επενδύσω για αυτή.

Όταν είμαι στο δράμα, στην προσκόλληση, στην πλάνη, στο τραύμα όλα φαντάζουν δύσκολα και δυσπρόσιτα με αποτέλεσμα να επιστρατεύω πάντα μεγαλύτερη ενέργεια από αυτή που πραγματικά χρειάζεται.

Επίσης, χρειάζεται να ζω συνεχόμενα σε έλλειψη, σε κατάσταση επιβίωσης και σε φθορά που εκδηλώνεται με διαρροές που θα εμφανίζονται στην ύλη μου, δηλαδή στο χρήμα, την υγεία μου, τις σχέσεις μου κλπ.

Για να μάθω να αξιολογώ τις καταστάσεις θα πρέπει να θυμηθώ τις ικανότητες μου, να με εμπιστευτώ, να κατανοήσω ότι έχω δύναμη και έτσι όσο περισσότερο μπαίνω στη δύναμη μου τόσο λιγότερη ενέργεια θα χρειάζομαι για να διαχειριστώ τις καταστάσεις.

Επομένως, τόσο περισσότερο ανεπηρέαστος θα μένω από το δράμα γιατί θα ξέρω ότι υπάρχουν επιλογές και θα μπορώ να δημιουργώ τη δική μου πραγματικότητα χωρίς να μπαίνω σε πλάνες.

Όταν θα τα καταφέρω όλα αυτά η Γη θα γίνει πλανήτης Άλφα

Πλανήτης Άλφα θα πει μηδενική διαρροή ενέργειας.

Για φαντάσου να ζούσαμε σε έναν πλανήτη που δεν υπήρχε όχι μόνο διαρροή σε ενεργειακό επίπεδο όσον αφορά την πρώτη ύλη, αλλά και σε επίπεδο συναισθηματικό και ψυχικό.

  • Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο των ανθρώπων θα ήταν τόσο ισχυρό
  • θα είχαμε πλήρη διαχείριση της ζωής μας,
  • θα ξεπερνούσαμε τα προβλήματα εύκολα,
  • θα συγχωρούσαμε πιο εύκολα,
  • θα συνυπήρχαμε πιο εύκολα,
  • θα υλοποιούσαμε πιο εύκολα,
  • θα σεβόμασταν το περιβάλλον γιατί θα καταλαβαίναμε ότι είναι ένα ζωντανό οικοσύστημα,
  • δεν θα υπήρχε φθόνος, φθορά, κλοπές, κακοποίηση και έλλειψη!

Φαντάζει σαν όνειρο αλλά η αλήθεια είναι ότι όλοι εμείς που είμαστε στη Γη δεχτήκαμε να έρθουμε γιατί πιστέψαμε σε αυτό το project.

Δεχτήκαμε να έρθουμε και να εργαστούμε για να υλοποιηθεί αυτο.

Στον γαλαξία μας και σε άλλους γαλαξίες υπάρχουν ήδη Άλφα πλανήτες και μόλις γίνει και η Γη θα συνενωθεί και εκείνη στο σύστημα των Άλφα πλανητών.

Ο άνθρωπος με το να εργάζεται  πάνω στις αρνητικές πεποιθήσεις και στην πλάνη, στην έλλειψη και στα κακοποιητικά μοτίβα τα εξαλείφει αναγνωρίζοντάς τα και θεραπεύοντάς τα, έτσι όταν όλοι γινόμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας δεν θα χρειαζόμαστε στη Γη άλλο αυτά τα μοτίβα και πια ο νόμος της Αδράνειας θα τα απορροφήσει.

Φυσικά σε όλοι αυτή τη διαδικασία υπάρχουν Συμπαντικοί Νόμοι που διέπουν την ομαλή έκβαση της εξελικτικής διαδικασίας και διασφαλίζουν πως πάντα επικρατεί το Ανώτερο καλό όλων των Όντων.

Οι ψυχές φαίνεται πως πιστεύουν τόσο πολύ σε αυτό το πρόγραμμα και αγαπούν τόσο πολύ τη Γη, που προσφέρει τόσο άφθονα συγκινήσεις μέσω της ανθρώπινης ενσάρκωσης, που έρχονται ξανά και ξανά με σκοπό να εργαστούν κι άλλο κι άλλο κι άλλο και να εξελιχθούν και οι ίδιες.

Γι΄αυτό λοιπόν οι μέρες είναι δύσκολες

Γιατί η δουλειά που κάνει η ανθρωπότητα είναι πολύ μεγάλη και ουσιώδης και με νόημα!

Καθαρίζει πεποιθήσεις και μοντέλα συμπεριφοράς και ανάπτυξης χρόνων και γενεών ολόκληρων, υπάρχει θλίψη που αναδύεται, πένθος που αναδύεται, πόνος που αναδύεται αλλά το σώμα της ανθρωπότητας (όπως λέει και ο Wayne Dyer, η ανθρωπότητα είναι όλη ένα σώμα και ο καθένας από εμάς είναι ένα κύτταρο μέσα στο σώμα της ανθρωπότητας), είναι τόσο έτοιμη να σταθεί ενήλικα στον πόνο της, που αναδύονται επίσης φροντίδα, αγάπη, στήριξη, βοήθεια και ελπίδα.

Ξέρω πως μπορείς να βιώνεις μια ακόμα δύσκολη περίοδο, απαιτητική, όμως είσαι μέρος ενός συνόλου και αυτό που βιώνεις τώρα σε προετοιμάζει για κάτι ακόμα μεγαλύτερο που μας αφορά όλους!

Αυτά από εμένα! Σας φιλώ όλους!

Written by Ζωή Βασιλείου

Σύμβουλος-Εκπαιδεύτρια της Τεχνικής ThetaHealing®

«Heal the inside, the outside will follow»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ψήφισε: Τα προνόμια δεν έχουν θέση στις εκλογές, έχει όμως η ενσυναίσθηση

Το λάθος που κάνουμε επανειλημμένα στη ζωή μας και κοστίζει