in ,

Witchella Stories: Τα μυστικά των κρυστάλλων (β’ μέρος)

Όταν θυμώνεις ή ζηλεύεις η δόνησή σου χαμηλώνει.

Η μαγεία των κρυστάλλων δεν είναι ένα θέμα που μπορείς να συνοψίσεις γρήγορα, καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι με τος οποίους μας βοηθάνε, ανάλογα με το είδος τους.

Έτσι αυτό το βροχερό απόγευμα, επιστρέφω για να σου πω όσα παρέλειψα την περασμένη εβδομάδα.

 Η Κρύσταλλοι είναι εξαιρετικά θεραπευτικοί

και ο κάθε ένας από αυτούς επιδρά στο ανθρώπινο σώμα με διαφορετικούς τρόπους. Ο άνθρωπος όπως και πολλά άλλα πλάσματα σε αυτόν τον πλανήτη, αποτελείται από διαφορετικά επίπεδα ενέργειας: σωματική, ψυχική, συναισθηματική και πνευματική.

Κάθε ένα από αυτά τα επίπεδα έχει μια δόνηση σε μια συχνότητα, και αυτές συνδυάζονται δημιουργώντας τη συνολική μας δόνηση.

Καθώς όμως αυτό το πεδίο όπου βρισκόμαστε, η γη, αποτελείται ολόκληρο από συχνότητες, η δική μας επηρεάζεται από το κάθε τί γύρω μας: τις συχνότητες των ουράνιων σωμάτων, αυτές που δημιουργούν οι άλλοι γύρω μας, αλλά και από την συχνότητα των ίδιων των σκέψεων και των συναισθημάτων μας.

Τα βασικά συναισθήματα στον πλανήτη είναι και αυτά συχνότητες

Όταν θυμώνεις ή ζηλεύεις η δόνησή σου χαμηλώνει.

Η αγάπη και η γενναιοδωρία αντίστοιχα με την πολύ υψηλή τους δόνηση, συντονίζονται με την ενέργεια του ανθρώπινου σώματος και επιδρούν θεραπευτικά.

Για αυτόν τον λόγο οι αρχαίοι σοφοί, πολύ πριν τους Δυτικούς γιατρούς γνώριζαν ότι τα θετικά αισθήματα γιατρεύουν ενώ τα αρνητικά δημιουργούν αρρώστιες στο φυσικό μας σώμα.

Έτσι ακριβώς επιδρά ένας κρύσταλλος επάνω μας

Υπάρχουν ομάδες κρυστάλλων που εκπέμπουν στις υψηλές συχνότητες της αγάπης, της παρηγοριάς, της χαράς και της δημιουργικότητας, ταυτόχρονα μετριάζοντας συναισθήματα χαμηλών δονήσεων όπως τον φόβο, τον θυμό και την ανασφάλεια.

Τέλος, υπάρχουν κρύσταλλοι οι οποίοι ειδικεύονται στην προστασία και τον καθαρισμό του ενεργειακού μας πεδίου, δημιουργώντας μια φυσική ασπίδα από τον αρνητισμό που τυχόν μας περιβάλλει.

Τα είδη των Κρυστάλλων είναι πάρα πολλά αλλά σήμερα θέλω να σου μιλήσω για τα αγαπημένα μου!

Clear Quartz – Λευκός Χαλαζίας / Ο Ισορροπιστής

Ο διάφανος αυτός κρύσταλλος είναι αυτός από τον οποίον θα μπορούσες να ξεκινήσεις.

Ο Λευκός χαλαζίας είναι παντοδύναμος και επιδρά στο σώμα εξισορροπώντας τα ενεργειακά κέντρα.

Έχει επίσης την ξεχωριστή ιδιότητα να ενισχύει την δύναμη όλων των άλλων κρυστάλλων.

Είναι ένας κρύσταλλος με πολύ υψηλή συχνότητα, και αν θέλεις να καλέσεις το φως, μπορεί να γίνει μια στάλα φως στα χέρια σου.

Αμέθυστος / Η Ιόχρου Φλόγα

Ο έρωτας του ανθρώπου με αυτή τον υπέροχο μωβ λίθο κρατάει από το 25000 πχ, και ο μύθος λέει ότι  πήρε το χρώμα του από τα δάκρυα του Θεού Διονύσου!

Είναι ένας κρύσταλλος ηρεμίας και γαλήνης, και ανοίγει το Τρίτο Μάτι, ενισχύοντας την διαίσθηση και την δημιουργικότητα.

Η θεραπευτική του δύναμη είναι επίσης τεράστια καθώς συντονίζεται με την Ιόχρου Φλόγα, και το κανάλι ενέργειας του Διδασκάλου Άγιου Γερμανού, που την ιστορία του θα σας πω σε μια άλλη επίσκεψη!

Αβεντουρίνης / Ο Θεραπευτής του Πόνου

Οι πράσινου κρύσταλλοι όπως ο Μαλαχίτης και ο Φθορίτης, αντιστοιχούν στο ενεργειακό κέντρο της καρδιάς μας και σύμφωνα με την παράδοση, έχουν την ιδιότητα να απορροφούν την θλίψη.

Εγώ βρίσκω πως την πιο γλυκιά ενέργεια την έχει από αυτήν την Ομάδα ο αχνοπράσινος Αβεντουρίνης.

Όταν είμαι λυπημένη απιθώνω πάντα έναν αβεντουρίνη στην καρδιά μου, και δέχομαι την παρηγορητική του ενέργεια.

Μαύρη Τουρμαλίνη

Οι μαύροι κρύσταλλοι κατά κανόνα μας προστατεύουν απορροφώντας την αρνητική ενέργεια και καθαρίζοντας το πεδίο μας.

Ο μαύρος Όνυχας είναι ένας παρόμοιος προστάτης κρύσταλλος, όμως έχω συχνά αισθανθεί ότι ο μαύρος Τουρμαλίνης, έχει μια ξεχωριστή συχνότητα που ενισχύει το ενεργειακό μου πεδίο, και για αυτό έχω διαλέξει ένα εκκρεμές από αυτόν ακριβώς τον κρύσταλλο.

Δοκίμασε κι εσύ να δουλέψεις με αυτά τα δώρα της γης και εγώ σε μια επόμενη συνάντηση θα σου πω περισσότερα, για τον καθαρισμό τους, αλλά και τους τρόπους που μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις, όχι μόνο στο σώμα σου, αλλά και στον χώρο σου και στην διαδικασία της υλοποίησης!

Φιλιά.

Witchella!

Written by Μελίνα Φραγκιά

Life & Mindfulness Coach, Artist, Witchella

«Μαγεία είναι να ζεις την κάθε μέρα με πρόθεση»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jessica: Δεν είμαστε όλες φτιαγμένες για μαμάδες

Witchella Stories: Τα μυστικά των Κρυστάλλων (α’ μέρος)