in ,

LoveLove EmpoweredEmpowered HotHot LikeLike InsightfulInsightful

«Εγώ θεραπεύτρια; Αδύνατον!»: Η αληθινή μαγεία είναι η θέληση

Στο μυαλό μου παύση. Στην λέξη αυτοάνοσο παύση.

Πριν εφτά χρόνια ένα πρωινό του Δεκέμβρη (ξεκινάω ρομαντικά, όχι για πολύ!) ξύπνησα με κρίση πανικού (πάει ο ρομαντισμός!).

Μόλις άνοιξα τα μάτια μου ένιωσα πως δεν έχω αρκετό αέρα, δυσκολεύομαι να εστιάσω στο που βρίσκομαι, νιώθω πίεση από οτιδήποτε υπάρχει γύρω μου.

Είχα καταλάβει πια πως η κατάσταση σοβάρευε.

Όταν περνούσαν οι κρίσεις πανικού, έρχονταν ζαλάδες, αϋπνίες, πόνοι στο σώμα, αβεβαιότητα, θλίψη, θυμός και πάλι από την αρχή.

Τότε άναβα ένα τσιγάρο ή έτρωγα μια σοκολάτα για να νιώσω καλύτερα. Το στομάχι μου είχε φυσικά αρχίσει να έχει συμπτώματα παλινδρόμησης, δυσπεψίας όπως επίσης καούρες και πόνους. Σκεφτόμουν πως αποκλείεται να έχω κάτι είμαι μόλις 25! Αποφάσισα να πάω στον γιατρό.

Τι να πρωτοκοιτάξω; Τις ζαλάδες; Την παλινδρόμηση; Το άγχος;

Ξεκίνησα με εξετάσεις αίματος τις οποίες μου έγραψε ο γιατρός και μου ζήτησε να τις πάω να τις δει. Όλες οι τιμές ήταν οριακά αποδεκτές, άλλες χαμηλότερα άλλες υψηλότερα όμως το πιο ανησυχητικό ήταν τα ανεβασμένα λευκά αιμοσφαίρια μου.

Με ρώτησε αν έχω περάσει τελευταία κάτι που να γνωρίζω, κάποια ίωση ίσως, απάντησα όχι και ύστερα με ρώτησε αν υπάρχει ιστορικό αυτοάνοσου στην οικογένεια.

«Ναι, -του απάντησα-, υπάρχει, η μαμά μου έχει σκλήρυνση κατά πλάκας».

Τότε, εκείνος ο γιατρός -καλή του ώρα- μου είπε:

«Κορίτσι μου είσαι 25 χρόνων, οι εξετάσεις σου μοιάζουν 45αχρονης γυναίκας, στην ηλικία σου αν δεν υπάρχει κάτι παθολογικό όλη η ανισορροπία δημιουργείται από χρόνιο άγχος, χρειάζεται να αρχίσεις γυμναστική και ψυχοθεραπεία αλλιώς κινδυνεύεις να εκδηλώσεις κάποιο αυτοάνοσο».

Στο μυαλό μου παύση. Στην λέξη αυτοάνοσο παύση. Έφυγα.

Την ίδια ημέρα συνάντησα μια φίλη μου, μόλις με είδε μου είπε «δεν φαίνεσαι καλά πότε θα πας για θεραπεία;», να’ το λέω δεύτερη κρούση σε μια μέρα!

Μου είπε ότι είχε να μου προτείνει μια πολύ δυνατή μέθοδο θεραπείας που λεγόταν ThetaHealing™️, μου εξήγησε πώς λειτουργεί, ότι ασχολείται με τις πεποιθήσεις του υποσυνείδητου νου και πως βοηθάει άμεσα. Της απάντησα φυσικά αρνητικά!

Δεν υπήρχε χώρος μέσα μου για τίποτα καινούριο. Η ίδια φίλη συνέχισε να επιμένει με μηνύματα και τηλέφωνα για να πάω προσπαθώντας να κάμψει τις αντιστάσεις μου (ήταν ο δικός μου αγγελιοφόρος στη Γη προφανώς!) μέχρι που μου έκλεισε ραντεβού για να πάω να δω τη θεραπεύτρια της.

Η πρώτη μου συνεδρία κράτησε δυο ώρες, συζητώντας και σκάβοντας* τις κρίσεις πανικού μου. Έκλαψα τόσο όσο δεν είχα ξανά κλάψει για πολλά χρόνια, ένιωσα πιο ανάλαφρη μετά τη θεραπεία και τις ενσταλάξεις* και γύρισα σπίτι για να κοιμηθώ νιώθοντας τόσο κουρασμένη.

Από την επόμενη μέρα δεν είχα ξανά κρίσεις πανικού μέχρι και σήμερα.

Μόλις κατάλαβα ότι αυτή η ακαταλαβίστικη μέθοδος λειτουργεί με έναν πρωτόγνωρο τρόπο μέσα μου, μου έδωσε ελπίδα να σκεφτώ πως τελικά κάτι μπορεί να αλλάξει μέσα στα τόσα προβλήματα που είχα, τα οικογενειακά, τα προσωπικά, της υγείας και της ψυχολογίας μου.

Ξεκίνησα να κάνω εντατικά θεραπεία κάθε εβδομάδα, και πολλές φορές και δυο φορές την εβδομάδα. Όσο απελευθέρωνα τα συναισθήματα μου, όσο γνώριζα τί γινόταν μέσα μου, τόσο περισσότερο ενέργεια είχα να πιστέψω στη ζωή μου.

Έκοψα το τσιγάρο, ξεκίνησα γυμναστική, διατροφή, σταμάτησα το αλκοόλ, μετακόμισα και παραιτήθηκα από την κακοποιητική εργασία που ήμουν τότε.

Είχα τόσο ζήλο για να ζήσω, να ζήσω αλλιώς, να γνωρίσω τη ζωή και τη Ζωή που ένιωθα πως τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει.

Ύστερα ήρθαν τα σεμινάρια.

Η θεραπεύτρια μου τότε με παρότρυνε να πάρω την πρώτη πιστοποίηση για να μάθω την τεχνική. Σκέφτηκα: Εγώ; Θεραπεύτρια; Αδύνατον! Στην θεραπευτική μου ομάδα με παρουσίαζαν ως ένα από τα πιο φανερά περιστατικά αλλαγής σε λιγότερο από τρία χρόνια!

Τότε σκέφτηκα αφού πράγματι αλλάζω και φαίνεται και θέλω να αλλάξω ακόμα περισσότερο και αφού παραιτήθηκα από τη δουλειά μου τί θα έχανα σκέφτηκα; Ας πάω! Και πήγα!

Στο σήμερα, 25 πιστοποιήσεις αργότερα σε λιγότερο από πέντε χρόνια γράφω αυτό το κείμενο. Καλούμαι να σας εξηγήσω πώς με βοήθησε το Thetahealing™️ και δεν ξέρω τί να διαλέξω να βάλω μέσα σε αυτές τις γραμμές.

Έχω δει θαύματα να συμβαίνουν μέσα στις συνεδρίες, μέσα στα σεμινάρια, έχω δει με τα μάτια μου ανθρώπους να θεραπεύονται από ιάσιμες και «ανίατες» ασθένειες και αυτή είναι η αλήθεια.

Έχω βιώσει την αλλαγή μέσα μου, άλλαξαν οι πεποιθήσεις μου, τα πιστεύω μου, και ύστερα άλλαξαν όλα. Η διατροφή μου, οι συνήθειες μου, οι φίλοι μου, οι σχέσεις μου.

Μήπως έγινε κάποιο μαγικό;

Όχι. Το μεγαλύτερο μαγικό είναι η θέληση. Αυτή που κινεί βουνά που λέω και στο Μότο μου. Η θέληση και η Αγάπη, αλλάζουνε τα πάντα. Το Thetahealing™️ μου θύμισε τη σύνδεση μου με τον Θεό, την Αγάπη, την Ελπίδα, τον Εαυτό μου.

Και όπως βοηθήθηκα εγώ έχω την ευγνωμοσύνη να μπορώ να βοηθώ άλλους, να τους παρατηρώ να θεραπεύονται, να στέκονται απέναντι σε ότι τους πονάει, να το θεραπεύουν, να το αλλάζουν και να αλλάζουν οι ζωές τους. Αυτή είναι η αλήθεια.

Τί άλλο να σας πω; Σήμερα σας ευχαριστώ ιδιαίτερα που διαβάσατε αυτό μου το κείμενο. Νιώθω πως τώρα γνωριζόμαστε λίγο πιο ουσιαστικά.

Που λέτε λοιπόν, εμένα έτσι με βοήθησε το Thetahealing™️.

*βαθύ σκάψιμο: τεχνική εργασίας της μεθόδου Thetahealing™️ by Vianna Stibal με σκοπό την αναγνώριση και ανάσυρση βασικών περιοριστικών πεποιθήσεων του υποσυνείδητου νου.

*ενσταλάξεις: τεχνική εργασίας της μεθόδου Thetahealing™️ by Vianna Stibal με σκοπό την αντικατάσταση των δυσλειτουργικών πεποιθήσεων και προγραμμάτων του υποσυνείδητου νου με νέα λειτουργικά προγράμματα και πεποιθήσεις που εξυπηρετούν τη ζωή του ατόμου και την υλοποίηση των στόχων του στο σήμερα.

Written by Ζωή Βασιλείου

Σύμβουλος-Εκπαιδεύτρια της Τεχνικής ThetaHealing®

«Heal the inside, the outside will follow»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Inspo ALERT: Δέκα εμβληματικές φιγούρες περί επιτυχίας

Athens English Comedy Club: Θες πολύ να το ζήσεις την Κυριακή!